Här kan du anmäla dig till våra aktuella träningar och kurser

Har du frågor eller funderingar kring en träning/kurs är du varmt välkommen att höra av dig via vår kontaktsida som du hittar HÄR.

Så fort jag sett din anmälan så återkommer jag med en bekräftelse via e-post samt faktura och ytterligare information om träningen du anmält dig till.

 Jag hoppas det blir en rolig & lärorik tid för er och ser framemot att få börja träningen tillsammans med er!

Anmälan till träning/kurs

Viktig information: Efter att du tryckt på "Skicka anmälan" och godkänt att "Jag är inte en robot" så kan du behöva trycka på "Skicka anmälan" på nytt för att anmälan ska skickas iväg. Skulle det vara problem så går det även bra att maila mig till: info@teamhanna.se

 

Anmälningsvillkor
Anmälan godkänner att du läst och accepterar villkoren.

1. Allmänna regler
I och med att du betalar in avgiften betraktas anmälan som definitiv och avbokningsreglerna träder i kraft. Ångerrätten är 14 dagar enligt lagen om distansavtal, vilket innebär att du har 14 dagars ångerrätt från att du bokat din träning/kurs (dock före första tillfället för träning).  
2. När ska jag betala?

Fakturan för kursen du anmält dig till skickas ut ihop med bekräftelsen till kursen. Vanligtvis är förfallotiden på 10-30 dagar på fakturan. Där du hittar förfallodatumet på fakturan. Vid anmälan mindre än 7 dagar före första träningstillfället gäller omgående betalning.

Är betalningen inte mottagen vid förfallodatumet skickas påminnelse ut på mail. Därefter om inte betalning mottages kan platsen komma att tilldelas någon annan 7 dagar innan första träningstillfället.

Betalning sker till bankgiro/faktura.

3. Vilka avbokningsregler gäller?

I och med att du betalar in avgiften betraktas anmälan som definitiv och avbokningsreglerna träder i kraft. Ångerrätten är 14 dagar enligt lagen om distansavtal, vilket innebär att du har 14 dagars ångerrätt från att du bokat din träning/kurs (dock före första tillfället för träning). Därefter gäller nedanstående:

  • Vid avbokning innan första tillfället återbetalas avgiften endast vid uppvisande av läkarintyg/veterinärintyg, med avdrag för en administrationskostnad på 200 kr.
  • Om du måste avbryta kursen efter start återbetalas avgiften endast vid uppvisande av läkarintyg/veterinärintyg, med avdrag för administrationskostnad på 200 kr och för genomförd del av kursen.

Avbokning ska göras till e-post: info@teamhanna.se 
eller via sms till Hanna (till numret som skickats med i bekräftelsen).
4. Frånvaro
Meddela i god tid om du inte kan delta på något träningstillfälle.

Frånvaroanmälan ska göras senast:
- träningar mellan kl.9-12: 2 timmar innan.
- träningar från kl.12 och framåt : senast kl.10 samma dag.

Skulle du bli sjuk eller att något annat oväntat dyker upp och du meddelar det i god tid (innan tiderna som anges ovan) så finns möjligheten att ta igen träningstillfället en annan dag i mån av tid vid överenskommelse. Max 2 gånger/kurs.

Vid utebliven närvaro och ingen frånvaroanmälan debiteras tiden oavsett. Möjlighet att ta igen tillfället finns då för en kostnad av 300 kr. 
5. Ansvar som hundägare
Strikt hundägaransvar gäller och det är varje hundägares eget ansvar att ha en gällande försäkring. Varje hundägare har som ansvar att sin hund har aktuell vaccination. Samt icke visat tecken som kan tyda på smittsam sjukdom och är i övrigt veterligen frisk.

Har du frågor eller funderingar kring detta, tveka inte att höra av dig!

GDPR - Den 25 maj 2018 infördes en ny dataskyddsförordning, GDPR, inom EU. Det är alltid lika viktigt för mig att du känner dig trygg i min behandling av dina personuppgifter. De uppgifter som tas in vid anmälan till en träning är namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Jag samlar in nämnda uppgifter för att kunna ha kontakt med dig för tjänsten du bokat och som underlag i bokföring. Uppgifterna sparas i 2 år efter vår senaste kontakt dock med undantag av de uppgifter som krävs enligt Bokföringslagen, 7 år.

Dina personuppgifter finns endast hos mig och du kan närsomhelst be att få veta vilka personuppgifter som finns hos mig (Hanna) och/eller få uppgifterna borttagna. Skicka då e-post till: info@teamhanna.se