Här kan du anmäla dig till våra aktuella workshops

Har du frågor eller funderingar kring en workshop är du varmt välkommen att höra av dig via vår kontaktsida som du hittar HÄR.

Så fort jag sett din anmälan så återkommer jag med en bekräftelse via e-post samt ytterligare information om workshopen du anmält dig till.

Anmälan till workshop

Viktig information: Efter att du tryckt på "Skicka anmälan" och godkänt att "Jag är inte en robot" så behöver du trycka på "Skicka anmälan" på nytt för att anmälan ska skickas iväg. Skulle det vara problem så går det även bra att maila mig till: info@teamhanna.se

Anmälningsvillkor
Anmälan godkänner att du läst och accepterar villkoren.

1. Allmänna regler
I och med att du betalar in avgiften betraktas anmälan som definitiv och avbokningsreglerna träder i kraft. Ångerrätten är 14 dagar enligt lagen om distansavtal, vilket innebär att du har 14 dagars ångerrätt från att du bokat din workshop (dock före första tillfället).  
2. När ska jag betala?

Avgiften ska vara betald senast 7 dagar före första tillfället. Vid anmälan mindre än 7 dagar före första tillfället gäller omgående betalning. Detta om inget annat är överenskommet. Förfallodatumet hittar du på fakturan.

Är betalningen inte mottagen innan första tillfället så kan platsen komma att tilldelas någon annan.

Betalning sker till bankgiro/faktura.

3. Vilka avbokningsregler gäller?

I och med att du betalar in avgiften betraktas anmälan som definitiv och avbokningsreglerna träder i kraft. Ångerrätten är 14 dagar enligt lagen om distansavtal, vilket innebär att du har 14 dagars ångerrätt från att du bokat din workshop (dock före första tillfället). Därefter gäller nedanstående:

  • Vid avbokning innan första tillfället återbetalas avgiften endast vid uppvisande av läkarintyg/veterinärintyg, med avdrag för en administrationskostnad på 200 kr.
  • Om du måste avbryta workshopen efter start återbetalas avgiften endast vid uppvisande av läkarintyg/veterinärintyg, med avdrag för administrationskostnad på 200 kr och för genomförd del av workshopen.

Avbokning ska göras till e-post: info@teamhanna.se
eller via sms till Hanna (till numret som skickats med i bekräftelsen).
4. Frånvaro
Meddela i god tid om du inte kan delta på något tillfälle.

Frånvaroanmälan ska göras senast:
- workshop mellan kl.9-12: 2 timmar innan.
- workshop från kl.12 och framåt : senast kl.10 samma dag.

Skulle du bli sjuk eller att något annat oväntat dyker upp och du meddelar det i god tid (innan tiderna som anges ovan) så kan det finnas möjlighet att delta vid annat tillfälle.

Vid utebliven närvaro och ingen frånvaroanmälan debiteras tiden oavsett. Möjlighet att ta igen tillfället finns då för en kostnad av 300 kr/tillfälle.
5. Ansvar som hundägare
Strikt hundägaransvar gäller och det är varje hundägares eget ansvar att ha en gällande försäkring. Varje hundägare har som ansvar att sin hund har aktuell vaccination. Samt icke visat tecken som kan tyda på smittsam sjukdom och är i övrigt veterligen frisk.

Har du frågor eller funderingar kring detta, tveka inte att höra av dig!

GDPR - Den 25 maj 2018 infördes en ny dataskyddsförordning, GDPR, inom EU. Det är alltid lika viktigt för mig att du känner dig trygg i min behandling av dina personuppgifter. De uppgifter som tas in vid anmälan till en träning är namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Jag samlar in nämnda uppgifter för att kunna ha kontakt med dig för tjänsten du bokat och som underlag i bokföring. Uppgifterna sparas i 2 år efter vår senaste kontakt dock med undantag av de uppgifter som krävs enligt Bokföringslagen, 7 år.

Dina personuppgifter finns endast hos mig och du kan närsomhelst be att få veta vilka personuppgifter som finns hos mig (Hanna) och/eller få uppgifterna borttagna. Skicka då e-post till: info@teamhanna.se