Alla kan få en hund med problem och att ta emot hjälp för att själv kunna hjälpa sin hund är beundransvärt!

Det kan vara rädsla, stress, flockproblematik i den egna flocken eller något helt annat - Oavsett vad så finns jag här för er!


Vänta inte för länge med att ta hjälp, det är bra att ta tag i det så snart som möjligt. Har du några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta mig här.

Hur går en beteendeutredning till?

En beteendeutredning innefattar att jag kommer hem till er och träffar dig & din hund (hela hundens familj är välkommen att delta). Första gången vi träffas har vi en intervju där jag ställer frågor om hundens bakgrund och vardag med mera för att kartlägga problemet och orsaksfaktorer ringas in. Därefter gör jag en analys och tar fram ett individanpassat träningsprogram anpassat just till din hunds liv, er familj och era förutsättningar. Vi träffas sedan för ett första träningstillfälle där vi går igenom träningsprogrammet och börjar träningen. För att nå ett hållbart och långsiktigt resultat krävs ofta ytterligare träningstillfällen.

Som hundpsykolog arbetar jag och går till djupet med orsakerna till ett beteende i stället för att bara arbeta med symtomen. Du som hundägare kommer behöva vara medveten om att det inte handlar om snabba, enkla lösningar utan det är en process. Du kan behöva göra förändringar i vardagen under en tid samt så kommer du behöva lägga ned mycket tid och engagemang. 

Jag finns vid er sida under träningsperiodens gång och ger er stöd & coaching. Ni är välkomna att kontakta mig under träningsperiodens gång. Jag finns här för er!

 

Priser

Ordinarie pris: 1900 kr inkl. moms

I priset ingår 1,5-2h utredning/intervju, analys och 1 träningstillfälle med skriftligt träningsprogram. Coaching via mail under träningsperiodens gång (telefon vid behov) och uppföljning ca 4 veckor efter första träningstillfället för avstämning hur vi ska gå vidare.

(Utredning 1200 kr + 1 träningstillfälle och skriftligt träningsprogram 700kr).

Ytterligare träffar kostar 650 kr/tillfälle.

Reskostnad: 

- Bor du mer än 2 mil från min utgångspunkt (Fors) tillkommer 50 kr/mil tur och retur.

- Bor du mer än 5 mil från min utgångspunkt (Fors) tillkommer 100 kr/mil tur och retur.
Beteendeutredning mer än 2 mil från min utgångspunkt (Fors, Avesta) hålls i mån av tid.

Boka en beteendeutredning

Anmälningsvillkor
Bokning godkänner att du läst och accepterar villkoren.

1. Allmänna regler
I och med att du betalar in avgiften betraktas anmälan som definitiv och avbokningsreglerna träder i kraft. Ångerrätten är 14 dagar enligt lagen om distansavtal, vilket innebär att du har 14 dagars ångerrätt från att du bokat en beteendeutredning (dock före första bokade tillfälle/intervjun).  
2. När ska jag betala?

Avgiften ska vara betald senast 14 dagar efter fakturadatumet (förfallodatumet hittar du på fakturan). Fakturan skickas ut efter att vi kommit överens om tillfälle för intervjun.

Är betalningen inte mottagen innan intervjun så skjuts intervjun fram tills att betalningen är mottagen.

Betalning sker till bankgiro/faktura.

3. Vilka avbokningsregler gäller?

I och med att du betalar in avgiften betraktas anmälan som definitiv och avbokningsreglerna träder i kraft. Ångerrätten är 14 dagar enligt lagen om distansavtal, vilket innebär att du har 14 dagars ångerrätt från att du bokat utredningen (dock före första tillfället/intervjun). Därefter gäller nedanstående:

  • Vid avbokning innan första tillfället/intervjun återbetalas avgiften endast vid uppvisande av läkarintyg/veterinärintyg, med avdrag för en administrationskostnad på 200 kr.
  • Om du måste avbryta utredningen efter start återbetalas avgiften endast vid uppvisande av läkarintyg/veterinärintyg, med avdrag för administrationskostnad på 200 kr och för genomförd del av beteendeutredningen/träningstillfällena.

Avbokning ska göras till e-post: info@teamhanna.se 
eller via sms till Hanna (till numret som skickats med i bekräftelsen).
4. Frånvaro
Meddela i god tid om du inte kan delta på något tillfälle. Frånvaroanmälan ska göras senast 2 timmar innan bokad tid.

Skulle du bli sjuk eller att något annat oväntat dyker upp och du meddelar det i god tid så finns möjligheten att ta igen tillfället en annan dag i mån av tid. Vid utebliven närvaro och ingen frånvaroanmälan debiteras tiden oavsett.
5. Ansvar som hundägare
Strikt hundägaransvar gäller och det är varje hundägares eget ansvar att ha en gällande försäkring. Varje hundägare har som ansvar att sin hund har aktuell vaccination. Samt icke visat tecken som kan tyda på smittsam sjukdom och är i övrigt veterligen frisk.

Har du frågor eller funderingar kring detta, tveka inte att höra av dig!

GDPR - Den 25 maj 2018 infördes en ny dataskyddsförordning, GDPR, inom EU. Det är alltid lika viktigt för mig att du känner dig trygg i min behandling av dina personuppgifter. De uppgifter som tas in vid anmälan till en träning är namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Jag samlar in nämnda uppgifter för att kunna ha kontakt med dig för tjänsten du bokat och som underlag i bokföring. Uppgifterna sparas i 2 år efter vår senaste kontakt dock med undantag av de uppgifter som krävs enligt Bokföringslagen, 7 år.

Dina personuppgifter finns endast hos mig och du kan närsomhelst be att få veta vilka personuppgifter som finns hos mig (Hanna) och/eller få uppgifterna borttagna. Skicka då e-post till: info@teamhanna.se