Friskvård

Jag utbildar mig just nu till friskvårdsinstruktör - en helhetsutbildning med fokus på in likväl som utsidan hos hunden. Under utbildningen kommer jag söka praktikhundar/ekipage till olika områden i utbildningen - det kommer då att läggas ut på den här sidan.


Träningsgrupp Dogparkour - start 24 april.

FULLSATT, reservlista finns!

Dogparkour är en rolig träningsform som passar alla typer av hundar. Genom att ta initiativ till dogparkour så kommer din hund att bli mer kontaktsökande och följsam. Samtidigt som det ger hunden en ökad balans, koordination, styrka samt ett bättre självförtroende.

Under fyra tillfällen ger vi oss ut på ”stan” tillsammans, totalt blir det 4 olika miljöer vi kommer att träna i. Mellan tillfällena har ni även tillgång till en Facebook grupp för inspiration.

Vi kommer att fokusera på filosofin som parkour grundar sig på, att alltid hitta vägar och lösningar, där alla hinder är möjligheter! Träningen anpassas efter hundens ålder och förmåga.


Krav:
Sele till din hund, halsband ej tillåtet under den här träningen.
Tillfällen: 
4 tillfällen med start lördagen den 24 april.
- 24 april, kl.16:00 - 17:00.
- 1 maj, kl.16:00 - 17:00.
- 8 maj, kl.16:00 - 17:00.

- 18 maj, kl.17:00 - 18:00 (observera annan tid & veckodag än de andra tillfällena!).
Plats:
4 olika miljöer inne i Avesta (exakta platser mailas ut närmre start).

Pris:
 400 kr (inkl. moms) - då jag är under utbildning.
Vissa delar av träningen kommer att filmas till redovisning. Anmälan godkänner därmed att vissa delar kommer att spelas in.
 

Prova på Dogparkour - 18 april

FULLSATT

Dogparkour är en rolig träningsform som ger hunden ökad balans, koordination, styrka samt ett bättre självförtroende. Vi träffas inne i "stan" och går igenom vad dogparkour är, vad som är bra att tänka på och så provar vi lite grunder.

Krav: 
Sele till din hund, 
halsband ej tillåtet under den här träningen.
När? 
Söndagen den 18 april kl.16:00 - ca 17:00.
Plats: Inne i Avesta (exakt plats mailas ut närmre start).
Pris: 100 kr (inkl. moms) - då jag är under utbildning.
Vissa delar av prova på tillfället kommer att filmas till redovisning. Anmälan godkänner därmed att vissa delar kommer att spelas in.
Anmälan till reservlista Dogparkour