För hundar från 8 månader


Tycker du om att vara ute i naturen och vill få inspiration till saker du kan göra tillsammans med din hund för en mysig höst tillsammans?
Under 3 söndagar i september kommer vi att fokusera på saker ni kan göra under promenader i vardagen, samt så kommer vi titta på olika avslappningsövningar som ni dels kan göra hemma i soffan på kvällarna när höstmörkret lagt sig.

Fokuset under den här kursen blir att ha trevliga stunder tillsammans, där vi kommer att släppa kraven helt! Varje tillfälle kommer vi blanda samtal & teori där vi dels kommer utgå ifrån några frågeställningar med fokus på att få en djupare relation med sin hund och är du redo att "gå in på djupet" så kan du få chansen att lära känna din hund som individ ännu mer. Vi varvar sedan samtalen & teorin med olika övningar. Vid ett tillfälle kommer vi även att gå ut i skogen, där vi tar promenaden i ett lugnt tempo och längs vägens gång kommer vi även här att varva samtal med olika övningar.

Mellan kurstillfällena kommer ni även att få uppgifter att göra på hemmaplan, både skriftliga övningar och övningar att göra under promenader. Vi kommer sedan att följa upp detta under tillfällena.

Varmt välkommen till en harmonisk höst tillsammans med din hund, där vi kommer att ha högt i tak och inspirera varandra till en mysig höst!


Pris: 790 kr (inkl. moms)
Plats: Fors (kursen hålls utomhus, exakt plats mailas ut närmre kursstart).
Tillfällen: 3 tillfällen med start 11 september.
- Söndag 11/9, kl.10:30 - ca 11:30.
- Söndag 18/9, kl.10:30 - ca 11:30.
- Söndag 25/9, kl.10:30 - ca 11:30.
Varje tillfälle pågår i cirka 1 timme, men det kan hända att vi drar över lite ibland och att något kurstillfälle blir lite längre (men varje tillfälle kommer vara på max 1,5 - 2 timmar). Detta då vi kommer att ta den tiden vi behöver till både samtalen och till övningarna.