Valpkurs

När hunden är valp läggs en stor del till dess liv som vuxen. Vad är då det allra viktigaste att fokusera på tillsammans med valpen under den första tiden och varför? När bör man börja med ensamhetsträningen och hur? Hur får man valpen att sluta bita i händerna? Hur ska man tänka kring miljö- & socialträningen för att inte skapa problem inför framtiden?

I den här valpkursen får du inspiration och guidning i hur din valp utvecklas till den bästa versionen av sig själv, hur ni får en fin vardag tillsammans och hur du skapar förutsättningar för din valp att kunna följa med på härliga promenader i naturen tillsammans med familjen & minska risken för skador senare i livet.

Vi går igenom valpens utvecklingsfaser & beteenden och fokuserar främst på att valpen ska få möjlighet att lära sig hur den lär sig på ett lättsamt & glädjefyllt sätt, där all träning är anpassat till utvecklingsperioden den befinner sig i och din valp som individ.

Tillsammans med din valp kommer ni dels att få prova på olika övningar som utvecklar din valps kroppskontroll & självkänsla. Samt så kommer vi gå igenom grunder i följsamhet för trevliga promenader i vardagen och påbörja andra övningar som kontakt och inkallning för att utveckla er kommunikation med mera.

För valpar från 10v. – ca 5 månader

Kursanmälan

Fors, Avesta.

5 tillfällen á 1h 15 min.

Pris: 1600 kr (inkl. moms)


Start 6 juni

– Tisdag 6 juni, kl.17:30 – ca 18:45.
– Tisdag 13 juni, kl.17:30 – ca 18:45.
– Tisdag 20 juni, kl.17:30 – ca 18:45.
– Tisdag 27 juni, kl.17:30 – ca 18:45.
– Tisdag 4 juli, kl.17:30 – ca 18:45.
Säkra din plats idag!