Extra fokus på dig & din hund!
För dig som vill kunna träna på egen hand tillsammans med instruktör och få ut ännu mer av en träning.

Alla träningar och kurser hålls utomhus i Fors/Avesta - Träningen sker i en paddock som ligger i en naturskön miljö nära till det mesta.


Privatkurser

Valpkurs
För hundar mellan 10 v - 5 månader.

Den första tiden handlar mycket om att lära känna varandra. Vi fokuserar under den här kursen på att skapa en god grund för valpen att stå på för att bli en trygg individ i framtiden. Allt för att ge er en bra start i livet tillsammans och få en fin vardag tillsammans!

 

Unghundskurs
För hundar mellan 6 månader - 24 månader.

En kurs för den härliga, ”jobbiga”, unghunden. Kanske har din unghund slutat lyssna, helt plötsligt börjat skälla mot andra hundar eller är rädd för något som den tidigare inte brytt sig om. Vi fokuserar under den här kursen på hur vi kan stärka den unga hunden inför framtiden och hur vi kan hjälpa den under unghundstiden.

 

Grundkurs
För hundar från 24 månader.

En kurs för den vuxna hunden. Vi fokuserar under den här kursen på hur vi kan skapa förutsättningar för att få en fin vardag. Känner du kanske att promenaderna skulle kunna vara lite mer avslappnade & roliga, vill du få idéer på saker ni kan göra tillsammans och hur du kan hjälpa din hund att bli starkare fysiskt men även psykiskt.


Privatlektion

En privatlektion är ett perfekt tillfälle att utvecklas tillsammans med din hund. Vi tränar på det ni känner att ni vill ha hjälp med. Det kan till exempel vara: kontakt, följsamhet, aktivering etc. -Ej problembeteenden.

Pris: 400 kr (inkl. moms).
Träningen pågår i cirka 45 minuter, beroende när vi känner oss nöjda.
Efter träningen skickar jag ut material på det vi gått igenom.