Sommarkul

5 äventyr som du gör tillsammans med din hund på er hemmaplan, på semestern eller där ni befinner er!

Vi har naturen som utgångsläge och du väljer själv när & var du gör övningarna tillsammans med din hund. Övningarna är lättsamma och fokuserar på att stärka er relation & ha en härlig stund tillsammans.

Materialet släpps i en sluten Facebook grupp där möjlighet finns att dela med sig av sin träning, ställa frågor och få hjälp i er träning. Du har tillgång till gruppen i 3 månader efter start och kan under denna tiden gå tillbaks när som helst till gruppen.

Innehåll i korthet:
Relation, Att stanna upp, Beteendebehov i korthet, Lek m.m.

Släpp av material:

15 juni, 17 juni, 21 juni, 24 juni och 27 juni.

Pris: 100 kr (inkl. moms)
Betalning sker till bankgiro/faktura och skickas med i bekräftelsen när jag mottagit din anmälan.

Anmälan till sommarkul

Anmälningsvillkor

Anmälan till sommarkul godkänner att du läst och accepterar anmälningsvillkoren.
Vårt material/filmer är inte tillåtet att ladda ned. Materialet är skyddat av upphovsrätten och får inte delas/spridas vidare till tredje part som inte betalat/genomgår kursen. Upphovsman: Hundinstruktör Hanna Söderberg - www.teamhanna.se
  
1. Allmänna regler
I och med att du betalar in avgiften betraktas anmälan som definitiv och avbokningsreglerna träder i kraft. Ångerrätten är 14 dagar enligt lagen om distansavtal, vilket innebär att du har 14 dagars ångerrätt från att din anmälningsavgift är betald.
2. När ska jag betala?
Avgiften ska vara betald senast 2 arbetsdagar innan start. Vid anmälan mindre än 7 dagar gäller omgående betalning. Förfallodatumet hittar du på fakturan.
3. Vilka avbokningsregler gäller?
I och med att du betalar in avgiften betraktas anmälan som definitiv och avbokningsreglerna träder i kraft. Ångerrätten är 14 dagar enligt lagen om distansavtal, vilket innebär att du har 14 dagars ångerrätt från att betalt in anmälningsavgiften. Därefter återbetalas avgiften endast vid uppvisande av läkarintyg/veterinärintyg, med avdrag för en administrationskostnad på 20 kr.

Avbokning ska göras till e-post: info@teamhanna.se eller via sms till Hanna (till numret som skickats med i bekräftelsen).

GDPR - Den 25 maj 2018 infördes en ny dataskyddsförordning, GDPR, inom EU. Det är alltid lika viktigt för mig att du känner dig trygg i min behandling av dina personuppgifter. De uppgifter som tas in vid anmälan är namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Jag samlar in nämnda uppgifter för att kunna ha kontakt med dig för tjänsten du bokat och som underlag i bokföring. Uppgifterna sparas i 2 år efter vår senaste kontakt dock med undantag av de uppgifter som krävs enligt Bokföringslagen, 7 år.

Dina personuppgifter finns endast hos mig och du kan närsomhelst be att få veta vilka personuppgifter som finns hos mig (Hanna) och/eller få uppgifterna borttagna. Skicka då e-post till: info@teamhanna.se

Har du frågor eller funderingar kring detta, tveka inte att höra av dig!