Vill du hitta på något med din hund i sommar, men kanske inte binda upp dig på en kurs över hela sommaren? Sommarkvällarna hålls en gång i månaden med olika teman vid varje tillfälle.


Sommarkväll i juni: Kroppskontroll
Datum: torsdag 29 juni, kl.17:30 - ca 18:30.

En kväll med inspiration till hur du kan träna kroppskontroll med din hund oavsett om du har en valp, unghund eller vuxen hund. Du kommer dels få testa på balansbollsträning och enklare ”hinderbanor”, där vi anpassar efter vart din hund befinner sig i livet.

Det är inte helt ovanligt att hunden inte vet vart den har sin kropp och sina fyra tassar. Men genom att träna kroppskontroll ger du din hund möjlighet att lära sig att parera och veta vart den har sin kropp – något den kommer ha stor nytta av genom hela livet och risken för skador kommer även minska när den vet vart den har alla sina fyra tassar.


Sommarkväll i juli: Beröring och känsla
Datum: måndag 24 juli, kl.17:30 - ca 18:30.

En kväll där vi släpper alla krav och all träning för att istället fokusera på avkoppling och att ha en lugn stund tillsammans. Du kommer få testa på olika beröringstekniker som enklare massage, akupressur och doga som du sedan kan ta med dig hem till er vardag för att bidra till en avkoppling i vardagen.

Mellan ”övningarna” kommer vi även lägga in samtal i gruppen där fokuset kommer vara på hundens känsla som vi kommer fördjupa oss inom.


Sommarkväll i augusti: Hundens beteendebehov
Datum: måndag 14 augusti, kl.17:30 - ca 18:30.

En kväll med tips & inspiration till hur du kan ge din hund möjlighet att få utlopp för sina beteendebehov i vardagen, där du även kommer få lära dig mer kring hundens grundläggande beteendebehov och vikten av att din hund får just sina behov tillgodosedda.

Alla hundar har olika beteendebehov som de måste få utlopp för och för oss som hundägare är det viktigt att se till vilka behov just vår hund har & att hunden får utlopp för just de behoven.
Pris: 300 kr/tillfälle (inkl. moms).
Plats:
Fors (tillfällena hålls utomhus, exakt plats mailas ut närmre start).
Vid regn eller prognos som visar regn kan tillfällena komma att flyttas till en kväll när det är uppehåll, detta för att vi ska få en härligare kväll.