Träning & kurser

Privatlektion

Ett perfekt tillfälle att utvecklas tillsammans med din hund. Kanske vill du ha hjälp med några övningar för att underlätta vardagen, få lite tips och hjälp hur du kan lära in några "partytrix" eller något annat som du har önskemål om?

Lektioner hemma på gården:
  • Privatlektion: 350:-
Jag har även möjlighet att ha lektioner utanför gården! Hör av dig till mig för att veta pris på träning på annan plats.


Privatkurs - för bästa resultat

Att gå en kurs ska både vara roligt och lärorikt. Vi utgår från en kursplanering, men sedan kommer vi kunna anpassa träningen ännu mer efter dig & din hund och det ni har behov utav/vill träna extra på. Mitt mål är att ni ska få ut så mycket som möjligt av en kurs och med en privatkurs får ni alla möjligheter att uppnå bästa resultat. Hunden är en del av familjen och självklart får alla familjemedlemmar följa med på kursen!
Klicka på kurserna nedan för att få veta mer om dem.


Klickerkurs
- för dig som vill lära dig grunderna i klickerträning

Vi släpper alla "nej", "låt bli" och fokuserar istället helt på när det blir rätt! Vi går igenom grunderna i klickerträning, tittar på lönevillkor tillsammans med hunden och börjar testa att lära in något beteende med mera.

Låter det intressant?

Klickerkursen har för tillfället uppehåll - håll utkik under 2020!


Alla kurser hålls i Fors utanför Avesta
Träningen sker i en paddock som ligger i en naturskön miljö nära till det mesta.

Referenser

"Väldigt lugn, pedagogisk och kunnig" - Eric & Catrin
"När han kom till mig var han inte så kontaktbar, nu en glad och trevlig hane, lyder och går bättre på promenader. Jag är nöjd med allt då mina önskningar och övningarna har gett resultat" - Marianne