Träning & kurser

Att ha roligt tillsammans med sin hund är bland det viktigaste för att ha en bra relation tillsammans. Oavsett på vilken nivå och vad man tränar så är mitt mål att träning alltid ska vara roligt. Där vi alltid utgår från individen och dess förutsättningar.

Jag riktar mig främst till dig som vill ha roligt tillsammans med din hund och inte känner något större behov utav att tävla. Men lyckas jag inspirera någon till tävling så blir jag bara glad!

Vill du veta mer hur jag ser på hundträning så finner du det HÄR!

Anmälan till någon av träningarna bekräftar att du läst och godkänt villkoren som finns att läsa HÄR!Där finns även mer information kring om du skulle missa ett kurstillfälle och lite allmänna saker bl.a.

Privatträning

Ett perfekt tillfälle att utvecklas tillsammans med din hund. Vi anpassar träningen efter dig och din hund. Kanske vill du ha hjälp med några övningar för att underlätta vardagen, få lite tips och hjälp hur du kan lära in några "partytrix" eller kanske något annat som du har önskemål om?

Privatlektioner hemma på gården:
  • Privatlektion: 350:-
  • Lektion 2 & 2 eller fler: 300:-/hund
Jag har även möjlighet att ha lektioner
utanför gården!
Hör av dig till mig för att veta pris
på träning på annan plats.Kurser

För att du som hundägare ska få ut så mycket som möjligt av kursen tillsammans med din hund satsar jag på små grupper med 4 st/grupp. Träningen individanpassas och vi utgår från individens förutsättningar.

För tillfället inga kurser inplanerade..

TIPS!
Har du svårt att få ihop dina egna tider med en kurs eller vill du att vi ska kunna anpassa träningen ännu mer efter er som ekipage? 
Möjlighet finns till privata valpkurser, grundkurser och/eller vardagslydnadskurser. Lät det intressant? Läs då mer om vad det innebär under "privatkurs".

JUST NU! ca 15-20% rabatt på privata kurser

Privatkurs

Har du svårt att få ihop dina tider med en kurs med flera deltagare eller vill du kanske att vi ska lägga ännu mer fokus på er som ekipage. Oavsett vad så är detta ett perfekt tillfälle för att utvecklas tillsammans med din hund.

Tillsammans kommer vi överens om vilka dagar vi ska ses och vi anpassar träningen efter dig och din hund. Privatkurserna innehåller exakt samma som en vanlig valpkurs eller vardagslydnadskurs men här kommer vi kunna rikta in oss ännu mer på er och det ni har behov utav/vill träna lite extra på. 

Privatkurserna gäller inom 4 månader.

Låter det intressant? Kontakta mig  för bokning och/eller om du har några frågor eller funderingar. 


Privat valpkurs / grundkurs
Vi blandar teori med praktik. Med fokus på hur vi får en bra vardag tillsammans med hunden med mera. Vi tränar på kontakt, relation, inkallning och mycket mera.

I priserna ingår även material på det vi går igenom & skickas ut med e-post efter träningspasset.

4 tillfällen x 1 timme
Pris: 1050:- (ord. pris: 1250:-)
Tillsammans med en vän (2&2 eller fler): 950:- (ord.pris 1150:-/hund)     

Hur gammal ska hunden vara?
Från ca 10 veckor ->


Privat vardagslydnadskurs
Vi bygger vidare på valpkursen/grundkursen. Det blir mestadels praktik. Rekommendation är att ha gått en valpkurs/grundkurs innan, men är inte ett måste.

I priserna ingår även material på övningarna vi går igenom & skickas ut med e-post efter träningspasset.
4 tillfällen x 45 minuter
Pris: 800:- (ord. pris: 990:-)
Tillsammans med en vän (2&2 eller fler): 720:- (ord.pris: 850:- /hund) 

Alla åldrar välkomna!
Även en gammal hund kan lära sig att sitta! ;)