Träning & kurser

I dagsläget erbjuder jag allt från privatlektioner till valp/grundkurser och fortsättningskurser med fokus på relation, samarbete & upplevelser tillsammans. Jag satsar på privata träningar/kurser och kurser där vi blandar enskild träning med träning i små grupper om 4 deltagare/grupp, där all träning individanpassas så att varje hund utvecklas efter bästa förmåga!


Privatlektion

Ett perfekt tillfälle att utvecklas tillsammans med din hund. Vill du kanske att vi tittar på övningar för att få en fin vardagslydnad, lite tips hur du kan lära in några "partytrix" eller annan aktivering?

Privatkurs - för bästa resultat

Att gå en kurs ska både vara roligt och lärorikt. Vi utgår från en kursplanering, men sedan kommer vi kunna anpassa träningen ännu mer efter dig & din hund och det ni har behov utav/vill träna extra på. Mitt mål är att ni ska få ut så mycket som möjligt av en kurs och med en privatkurs får ni alla möjligheter att uppnå bästa resultat. Hunden är en del av familjen och självklart får alla familjemedlemmar följa med på kursen!

Valpkurs

För hundar mellan 12 v - 6 månader.

En valpkurs ger er en bra start i livet tillsammans, där målet efter avslutad valpkurs är att ni ska känna varandra ännu bättre & fått ett minne för livet tillsammans!

 

Grundkurs

För hundar över 6 månader och uppåt

Har du en hund som inte gått någon kurs tidigare eller har unghunden "glömt" vad den lärt sig tidigare? Här lär vi oss grunderna i inlärning och hur vi får en bra vardag tillsammans med hunden & mycket mera!

 

Fortsättningskurs

Förkunskap: valpkurs/grundkurs/motsvarande

Vi tar vardagslydnaden ett steg längre!
Men inte nog med det, ibland lämnar vi även vardagslydnaden för att uppleva nya saker tillsammans! Är ni redo att växa ännu mer tillsammans? 

 

Vårens kurser

Valp/Grundkurs 

Har du fått hem en ny liten familjemedlem, en hund som inte gått någon kurs tidigare, en unghund som "glömt" vad den lärt sig tidigare eller känner du att du vill repetera grunderna? Här är alla åldrar välkomna!

 

Snabbkurs - 9 maj

Kontakt & följsamhet 

Vill du stärka eran kontakt och få en fin följsamhet i vardagen? 
Då är detta snabbkursen för er! 

1 PLATS KVAR!


 

Snabbkurs - 7 juni

Att lämna stigen

Har du vägar du kan utan och innan? Vill du utforska nya stigar och stärka eran relation? Då är detta snabbkursen för er!

1 PLATS KVAR!Fortsättningskurs 

Träna mera - start 16 juni

~ Stanna upp, upplev och utvecklas tillsammans ~ 

Vi tar nästa steg i vardagslydnaden och ökar svårighetsgraden, med fortsatt fokus på hur vi får en bra vardag tillsammans med hunden.  Med naturen som utgångsläge upplever vi sedan nya saker tillsammans. 

Det blir en perfekt kombination av den "traditionella" vardagslydnaden och äventyr helt enkelt!


INFÖR EN KURS

 • Ta på dig kläder efter väder
  Träningen hålls utomhus och man vet aldrig vad vi kan hitta på. Vem vet - under något tillfälle kanske vi är ute i skogen & tränar.
 • Träna mellan kurstillfällena
  All tid ni lägger ned tillsammans är värdefull och din insats är grunden i eran utveckling tillsammans.
 • Ta gärna med både sele och halsband samt vanligt koppel (ej flexikoppel).
 • Ha med riktigt gott godis i små bitar
  Hellre för mycket godis än för lite.
 • Dyker det upp några frågor eller funderingar så finns jag nära till hands!

Alla kurser hålls i Fors utanför Avesta

Träningen sker i en paddock som ligger i en naturskön miljö nära till det mesta.

Referenser

Väldigt lugn, pedagogisk och kunnig - Eric & Catrin 
Väldigt bra utlärt och positivt - Amanda

När han kom till mig var han inte så kontaktbar, nu en glad och trevlig hane, lyder och går bättre på promenader. Jag är nöjd med allt då mina önskningar och övningarna har gett resultat - Marianne

Stort plus att träna själv - Eva