Träning & kurser

Privatlektion

Ett perfekt tillfälle att utvecklas tillsammans med din hund. Kanske vill du ha hjälp med några övningar för att underlätta vardagen, få lite tips och hjälp hur du kan lära in några "partytrix" eller något annat som du har önskemål om?

Lektioner hemma på gården:
  • Privatlektion: 350:-
Jag har även möjlighet att ha lektioner utanför gården! Hör av dig till mig för att veta pris på träning på annan plats.


Privatkurs - för bästa resultat

Att gå en kurs ska både vara roligt och lärorikt. Vi utgår från en kursplanering, men sedan kommer vi kunna anpassa träningen ännu mer efter dig & din hund och det ni har behov utav/vill träna extra på. Mitt mål är att ni ska få ut så mycket som möjligt av en kurs och med en privatkurs får ni alla möjligheter att uppnå bästa resultat. Hunden är en del av familjen och självklart får alla familjemedlemmar följa med på kursen!
Klicka på kurserna nedan för att få veta mer om dem.


Vardagslydnadskurs - start 1 juni

KURSEN ÄR FULL!

För dig med en hund över 1,5 år som vill bygga vidare från en valpkurs, men även kursen för dig som kanske har en hund som inte gått någon kurs tidigare. Vi anpassar helt enkelt träningen efter där ni befinner er just nu. Största fokuset ligger på hur vi får en bra relation och en bra vardag tillsammans med hunden. Vi tränar på kontakt, inkallning, grundläggande vardagslydnadsövningar och mycket annat. Det blir mestadels praktik under denna kursen men även lite teori.

Träningen kommer ske enskilt med 30 minuter/ekipage under de 4 första tillfällena. Det kommer läggas in pauser mellan och ni får gärna vara kvar efter ert träningspass. Under pauserna kommer det finnas möjlighet att ställa frågor som dykt upp efter träningen med mera.

Sista tillfället (29 juni) har vi avslutning alla tillsammans!

Tillfällen
- 1 juni: kl.16 och framåt
- 2 juni: kl.16 och framåt
- 15 juni: kl.16 och framåt
- 16 juni: kl.16 och framåt
- 29 juni: kl.16 - ca 17:00
(tidsschema skickas ut några dagar innan första tillfället).

Plats: Fors