Känns det som att ni gick från att vara i en valpbubbla till att din unga hund nu börjat utforska annat och börjat visa beteenden som du inte sett hos den tidigare.

Att valpen kliver in i unghundstiden innebär en stor förändring för den, där den dels kan uppleva saker den inte vet hur den ska hantera och samtidigt försöker den hitta sig själv i allt detta. Vi kommer i den här unghundskursen därmed faktiskt släppa vardagslydnaden för att istället rikta in oss på vad som sker i unghunden, se till hundens grundläggande behov och hur ni kan stärka ert samarbete & er relation på annat sätt. För din unghund behöver nämligen nu mer stöttning än någonsin och faktiskt även att vi sänker kraven på den.

Du kommer i den här kursen att få en ökad förståelse & kunskap i varför din unghund beter sig som den gör och hur du kan skapa de bästa förutsättningarna för just din unghund som individ. Något som kommer ge er en fin vardag tillsammans i en tid som annars kan upplevas dels tålamodskrävande.

Kursinnehåll: Unghundens behov, Unghundens språk och beteenden, Vardagsbalans (hur ni kan skapa en balans mellan aktiviteter och vila), Grunder i klickerträning (du behöver inte ha någon egen klicker för att gå kursen), Friskvårdsträning för unghund, Känslobearbetning, Relationsinventering med mera.
Första tillfället är UTAN hund och de 3 andra tillfällena MED, varav ett av tillfällena med hund kommer att vara ute i skogen.

Pris:
 
1200 kr (inkl. moms)
Ålder: För hundar från ca 6 månader - 2 år (vid kursstart).
Plats:
Fors (kursen hålls utomhus, exakt plats mailas ut närmre kursstart).
Tillfällen: 4 tillfällen (á 60 min).

Start 28 maj: 1 plats kvar

- Söndag 28 maj, kl.10:30 - ca 11:30. <- UTAN hund.
- Söndag 4 juni, kl.10:30 - ca 11:30.
- Söndag 11 juni, kl.10:30 - ca 12:00.

- Söndag 18 juni, kl.10:30 - ca 11:30.
Observera annan tid vid tredje tillfället. Vi kommer då gå ut i skogen och det är svårt att säga en exakt tid när vi är tillbaka, så planera till ca 12:00.