Kurser i Fors (Avesta)

Valpkurs - Unghundskurs - Friskvårdskurser
Alla kurser hålls utomhus under alla årstider och hålls i små grupper om max 3-4, där vi alltid har högt i tak och inspirerar varandra.

Balans och självförtroende - steg 1 (av 2)

För hundar från ca 10 månader

Vill du testa på och lära dig grunderna i balansbollsträning (steg 1), som oftast blir en stor favorit hos hunden och är ett bra komplement till annat i vardagen. Detta samtidigt som du får tips och guidning i hur du kan hjälpa din hund att tro på sig själv i vardagen, vilket gör att den lättare kan möta olika utmaningar som kan dyka upp i vardagen där den annars skulle kunna bli osäker.

Start 23 april - FULLSATT
Start 3 juni - Lediga platser

 

Unghundskurs

För hundar från ca 6 månader - 2 år

Känns det som att ni gick från att vara i en valpbubbla till att din unga hund nu börjat utforska annat och börjat visa nya beteenden som du inte sett hos den tidigare?

Du kommer i den här kursen få en ökad förståelse & kunskap kring din unga hunds beteenden och hur du kan skapa de bästa förutsättningarna för just din unghund som individ - något som kommer ge er en fin vardag tillsammans i en tid som annars kan upplevas dels tålamodskrävande.

Start 28 maj - 1 plats kvar

 

Valpkurs

För valpar från 10 v. - 5 månader

Drömmer du om en individ att göra roliga saker tillsammans med i vardagen och som gärna följer med på utflykter i olika naturmiljöer?

Få inspiration och guidning i hur du bygger en grund för din valp att stå på för att den ska bli den bästa versionen av sig själv, hur ni får en fin vardag tillsammans och hur du skapar förutsättningar för valpen att kunna följa med på härliga promenader i naturen & minska risken för skador senare i livet.

Start 6 juni - Lediga platser
Start 25 juli
- Lediga platser

 

Hunden som individ

Vill du fördjupa dina kunskaper kring din hund och ta din & din hunds relation till en ny nivå i sommar?

Du kommer i den här kursen få ökad kunskap kring hunden som individ (från ursprung, arv, första tiden i hundens liv till beteendebehov med mera), samt få inspiration till saker du kan göra tillsammans med din hund med fokus på upplevelser, avkoppling och hur ni kan stärka er relation ytterligare.

Start 7 juni

 

Sommarkvällar med teman

Vill du hitta på något med din hund i sommar, men kanske inte binda upp dig på en kurs över hela sommaren? Sommarkvällarna hålls en gång i månaden med olika teman vid varje tillfälle.

29 juni: Kroppskontroll
24 juli: Beröring och känsla
14 augusti: Hundens beteendebehov

 

Friskvård för kropp & själ

För hundar från ca 10 månader

Vill du få tips & inspiration till friskvårdsträning i vardagen för att skapa ett hälsosamt liv för din hund?

Att må bra handlar både om kropp & själ, där du under den här kursen kommer få inspiration till hur du kan få in friskvårdsträning på ett enkelt sätt hemma i vardagen och ute i naturen.

Start 6 augusti


Privatkurser kommer som det ser ut i dagsläget att ha uppehåll till sommaren 2024, då jag studerar på högskola.