Kurser i Fors (Avesta)

Valpkurs - Unghundskurs - Friskvårdskurser
Alla kurser hålls utomhus under alla årstider och hålls i små grupper om max 3-4, där vi alltid har högt i tak och inspirerar varandra.

Balans och självförtroende - steg 1

För hundar från ca 10 månader

Upplever du att din hund inte alltid vågar ta plats och lita på sin egen förmåga i vardagen. 

I den här kursen får du lära dig grunderna i balansbollsträning (steg 1), samt så kommer du få tips, inspiration och en ökad förståelse & kunskap kring din hund som individ och hur du bäst kan hjälpa din hund att tro på sig själv i vardagen utifrån den som individ.

Start 23 april

 

Valpkurs

För valpar från 10 v. - 5 månader

Drömmer du om en individ att göra roliga saker tillsammans med i vardagen och som gärna följer med på utflykter i olika naturmiljöer? 

Få inspiration och guidning i hur du bygger en grund för din valp att stå på för att den ska bli den bästa versionen av sig själv och hur du skapar förutsättningar för valpen att kunna följa med på härliga promenader i naturen & minska risken för skador senare i livet.

Nästa kursstart i juni
Datum släpps inom kort

 

Unghundskurs

För hundar från ca 6 månader - 2 år

Känns det som att ni gick från att vara i en valpbubbla till att din unga hund nu börjat utforska annat och börjat visa beteenden som du inte sett hos den tidigare?

I den här kursen får du en ökad förståelse & kunskap kring din unga hunds beteenden och hur du kan skapa de bästa förutsättningarna för just din unghund som individ - något som kommer ge er en fin vardag tillsammans.

Nästa kursstart i juni
Datum släpps inom kort


Privatkurser

Privatkurser kommer att ta ett uppehåll till sommaren 2023, då jag studerar på högskola och lägger en del tid på studier.